Leer het onderzoeksteam sporteconomie kennen

We zijn een team van onderzoekers, docenten, adviseurs en studenten dat constant bezig is kennis te verzamelen rondom de economische waarde van sport.

Maak kennis met ons team! Deze experts op het gebied van sporteconomie zijn als docent verbonden aan de minor sporteconomie en de cursus voor professional en zijn onderzoekers bij het Sports Economics Research Centre.

Willem de Boer

Willem de Boer

Senior onderzoeker

Willem de Boer is senior onderzoeker bij het expertiseteam en is gespecialiseerd in de effecten van sportevenementen en de economische waarde van sport. Hij beheert daarnaast het secretariaat voor de werkgroep Evaluatie Sportevenementen (WESP).

Jelle Schoemaker

Jelle Schoemaker

Onderzoeker & onderwijscoordinator

Jelle Schoemaker is docent en coördinator van de Minor sporteconomie en de cursus economische waarde van sport. Daarnaast onderzoekt hij de gevolgen van de bezuinigingen op de organisatie van de breedtesport.

Luuk Janssen

Luuk Janssen

Junior onderzoeker

Luuk Janssen is docent en onderzoeker bij HAN Sporteconomie en houdt zich vooral bezig met de sportbusiness.

Erik Puyt

Erik Puyt

Adviseur

Erik Puyt is naast zijn werk als docent en adviseur bij het Sports Economics Research Centre ook verbonden als adviseur bij Sportservice Noord-Holland.

Martijn Kamper

Martijn Kamper

Docent & adviseur

Martijn Kamper is docent bij de minor sporteconomie en adviseert o.a. de gemeente Lingewaal bij het vergroten van de economische spin-off van de KLM Open

Martijn Valks

Martijn Valks

Junior onderzoeker

Martijn Valks is junior onderzoeker en docent en houdt zich vooral bezig met de economie van het professioneel wielrennen.