,

Waarom Jelle een nieuwsbrief begint over de waarde van sport en bewegen

Sinds 2010 vertel ik (Jelle Schoemaker) via twitter en via mijn colleges aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verhalen over de waarde van sport en bewegen vanuit een economisch perspectief. Sinds vorig jaar publiceren we onze onderzoeken en opiniestukken ook op de website www.sporteconomie.nl

Nu heb ik besloten om ook een nieuwsbrief te beginnen over de waarde van sport en bewegen. De waarde van zo’n nieuwsbrief zit vooral in het lopende verhaal. Met een tweet heb je maar beperkt de ruimte en bij een artikel moet er een kop en staart aan het verhaal zitten. Met een nieuwsbrief heb je de tijd om langer aan een verhaal te werken en je lezers mee te nemen. Daarnaast wil ik graag professionals in de sportwereld helpen bij het begrijpen van de waarde van sport. Een dergelijke nieuwsbrief geeft een mooi overzicht van interessante artikelen en kan voor mijzelf en de lezers ook als naslag dienen.

De app Revue helpt me om interessante stukken en verhalen van internet te sorteren en hier mijn commentaar bij te zetten. Omdat het gratis account maximaal 200 inschrijvingen mag hebben, heb ik besloten dat in eerste instantie hier de grens leg en meer inschrijvingen ik voor mijn nieuwsbrief niet toelaat. Volgens mij krijg je op die manier ook een mooi clubje waarmee de dialoog over de waarde van sport en bewegen gevoerd kan worden. Ik nodig dan ook iedereen uit om op mijn nieuwsbrief te reageren en ik zal deze zoveel mogelijk proberen in mijn volgende nieuwsbrieven mee te pakken.

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *